PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Matkurs

Bilder fra noen av matkursene:

Matkurset 10. november var ved samboerparet Eva og Geir. De laget en lekker rett hvor bulgur var én av ingrediensene.

Klikk for å se større

Klikk for å se større

Klikk for å se større

Klikk for å se større

Klikk for å se større

Klikk for å se større

Klikk for å se større

Klikk for å se større



Matkurset 17. mars:

Gallina/Pollo entomatado - høne/kylling i tomatsaus ved Alma.







Bacalao ved Alma.





Oppskrift bacalao

(Dette er beregnet til 5 personer)

1 kilo klippfisk
1 Kilo tomat
1/2 kilo poteter (i skiver)
1 løk (i ringer)
Hvitløk
2 laubærblad
Kapers
Oliven
Olivenolje til  tomatsausen
Salt  og pepper

Fisken må vannes ut i minst 3 dager før dere skal lage "Bacalao" (jeg bruker 5 dager). Det er viktig å skifte vann minst 1 gang per dag, og bruke iskaldt vann.

Sausen.
Hvitløk og løk stekes sammen i olivenoljen til det blir blankt, (mengden olje bestemme dere).
Tilsett tomater, la dem koke i 5 min sammen med løken, etter, fisk delt i biter og poteter i skiver + laubærbladene.
Når potetene er passende gjennomkokt  tilsettes oliven, kapers salt og pepper.

Spises gjerne med loff eller flatbrød.

Thats it! lykke til.
Mvh
Alma

Bilder fra matkurset 5. mai: